HONDENSCHOLEN

 

Bij Hondentrainingen kunt u terecht voor bijna alles wat met honden te maken heeft, zoals puppysocialisatie training, basistraining, vervolgtraining, GG, gedragsbegeleiding/therapie, natuurlijke voeding en advies op allerlei gebied.

Een goede relatie tussen hond en coach begint met wederzijds respect en begrip! Bij Hondentrainingen staat daarom uiteraard het positief trainen en begeleiden van honden centraal. Dit betekent dat er op een hondvriendelijke en plezierige manier getraind wordt. Ons uitgangspunt is dan ook verkeerd gedrag voorkomen en goed gedrag belonen.

Heel belangrijk in onze benadering is dat we leren kijken naar wat de hond wl voor gedrag vertoont en niet naar wat hij NIET doet. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het beter leren begrijpen en "lezen" van uw hond. Hierbij wordt er vooral gelet op de lichaamstaal van de hond, maar ook op die van uzelf. Het belangrijkste doel dat Hondentrainingen voor ogen heeft is het ontwikkelen van een goede coach/hond relatie, waarin beide veel plezier aan elkaar beleven!

Verder staat persoonlijke aandacht en begeleiding erg hoog in het vaandel, het maximum aantal in een groep is dan ook 6 cursisten. Op deze manier kunnen wij u persoonlijke begeleiding op maat bieden, want geen n hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde!