VRAGENLIJST TE HERPLAATSEN BEARDED COLLIE
Voorwaarden van toepassing op onze bemiddeling bij het herplaatsen van uw hond(en).
Uw informatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld.
De informatie die u opgeeft voor het herplaatsen berust op waarheid.
De informatie en de van u ontvangen foto van de hond horen bij elkaar.
U bent eigenaar van de hond. Kennelnaam en/of personen waar de hond vandaan komt worden om privacy redenen niet op de site vermeld.
Geld speelt een ondergeschikte rol omdat voor u het belangrijkste is om een nieuw baasje te vinden bij wie uw hond een nieuwe kans krijgt.
Ter bevordering van een vlotte herplaatsing dient u hier een foto van uw hond toe te voegen. U kunt de foto[s] naar ons mailen o.v.v de naam van de hond. U kunt zelf beslissen of u uw hond via de website wilt aanbieden of dit onderhands wil regelen.

Zodra de hond is herplaatst dient u ons daarvan op de hoogte te brengen, zodat wij uw hond, indien van toepassing, van onze website kunnen verwijderen.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor welke gevolgen dan ook van de herplaatsing. U bent namelijk degene die beslist bij wie u uw hond herplaatst en die met het nieuwe baasje een overeenkomst aangaat.

Onze bemiddeling is kostenvrij en dient uitsluitend om er voor te zorgen dat uw Bearded Collie bij de juiste baas terecht komt.

Met het verzenden van het formulier gaat u akkoord met deze voorwaarden.

CONTACTGEGEVENS HUIDIGE EIGENAAR:
GEGEVENS BEARDED COLLIE:
GEZONDHEID:
GEZONDHEID:
GEDRAG:
REDEN VOOR HERPLAATSING:
Foto(s) van de hond (JPG)
Click here to open the date picker
Online form built with Simfatic Forms - web form builder.